Innovación en Agrolimentación y Salud: Aproximación multidisciplinar mediante análisis químico, neurofisiología, fisiología vegetal,microbiología y biotecnología

Ámbito de investigación

Liñas de investigación
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Palabras chave
Análise química, técnicas de separación, espectrometría de masas, ultravioleta, fluorescencia, biotoxinas acuáticas, moluscos bivalvos, peixes, citotoxicidad, efectos neuroquímicoos, biotoxinas tóxicos, contaminantes alimentarios e ambientais, dopamina, CNS, corpo estriado, microdiálisis cerebral, biodiversidade microbiana, microbiología sintética, biotecnoloxía microbiana, viño, produtos lácteos, aromas, encimas, antimicrobianos, probióticos, biocontrol, alimentos funcionais, antioxidantes, compoñentes bioactivos, melatonina, industria agro-alimentaria, alimentación, sementes, froitos, bebidas fermentadas, germinación, maduración, abscisión, sustentabilidade

Oferta tecnolóxica

Servizos ofertados
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Membros de grupo

Desconocida
sen asignacion
Desconocida
sen asignacion
Fisiología vegetal
Investigador/a Principal
Área externa
Colaborador/a
Desconocida
Miembro
Desconocida
Miembro
Química analítica
sen asignacion
Microbiología
Miembro
Química analítica
Coordinador/a
Fisiología
Subdirector/a
Microbiología
Subdirector/a 2
Desconocida
Miembro
Química analítica
Miembro
Fisiología
Investigador/a Principal
Área externa
Colaborador/a
Área externa
Colaborador/a
Microbiología
sen asignacion
Química analítica
sen asignacion
Desconocida
Miembro
Química analítica
Miembro

Resultados de investigación