Innovación en Agrolimentación y Salud: Aproximación multidisciplinar mediante análisis químico, neurofisiología, fisiología vegetal,microbiología y biotecnología
Contact
Enderezo
Facultad de Química (Campus de Vigo).
Teléfono
986 812 284
Correo electrónico
Ámbito de investigación
Liñas de investigación
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Palabras chave
Análise química, técnicas de separación, espectrometría de masas, ultravioleta, fluorescencia, biotoxinas acuáticas, moluscos bivalvos, peixes, citotoxicidad, efectos neuroquímicoos, biotoxinas tóxicos, contaminantes alimentarios e ambientais, dopamina, CNS, corpo estriado, microdiálisis cerebral, biodiversidade microbiana, microbiología sintética, biotecnoloxía microbiana, viño, produtos lácteos, aromas, encimas, antimicrobianos, probióticos, biocontrol, alimentos funcionais, antioxidantes, compoñentes bioactivos, melatonina, industria agro-alimentaria, alimentación, sementes, froitos, bebidas fermentadas, germinación, maduración, abscisión, sustentabilidade
Oferta tecnolóxica
Servizos ofertados
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-